stranica_banner

vijesti

Znate li koje su uobičajene greške pojačivača slike

Znate li uobičajene manepojačivači slike?Dopustite da vam se predstavim.

Koje su uobičajene greške pojačivača slike

Uobičajene greške poput pojačivača

1. Visokonaponsko pražnjenje:

① Fenomen performansi: Pražnjenje visokonaponskog napajanja uglavnom se očituje u fenomenu iskrenja i zujanja na visokonaponskom kraju napajanja.

② Rješenje:
Prvo, ako napajanje nije oštećeno, visokonaponska žica se može prvo isključiti i očistiti.Zatim se visokonaponski kraj napajanja može premazati visokonaponskom silikonskom mašću i visokonaponska žica se može ponovno spojiti.Može eliminirati fenomen pražnjenja napajanja.

Drugo, u slučaju ozbiljnih oštećenja uzrokovanih visokonaponskim pražnjenjem.Može se zamijeniti samo napajanje.

Uobičajeni kvarovi pojačivača slike

2: Pražnjenje izlaznog zaslona pojačivača:

① Manifestacija: Glavna manifestacija je treperenje zaslona na izlaznom ekranu.Odnosi se na izlazni zaslon pojačivača koji treperi kada je uključen, ali bez ikakvog zračenja.

② Rješenje: Pražnjenje izlaznog sita pojačivača uglavnom je uzrokovano starenjem izolacijskog ljepila na izlaznom situ pojačivača.Stoga je potrebno ukloniti svo izolacijsko ljepilo na izlaznom kraju, a zatim ponovno provesti proizvodni proces brtvljenja i pečenja kako bi se riješio fenomen pražnjenja izlaznog sita.Napomena: Ova stavka zahtijeva upotrebu profesionalne opreme za pakiranje i ne smije se izvoditi bez ovlaštenja kako bi se izbjegli nepopravljivi gubici.

Ako imate još pitanja o uobičajenim kvarovima napojačivači slike, molimo kontaktirajte nas.

pojačivači slike


Vrijeme objave: 5. svibnja 2023